Proces- en Risico Specialist

Functieomschrijving

(32 – 38 uur per week)

Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte proces- & risico specialist? Wil jij meer impact maken binnen een jonge scale -up in de verzekeringsmarkt? Lever dan jouw bijdrage aan het financiële resultaat van Lifetri Groep BV en word onze nieuwe proces- & risico specialist.


Hier ga je werken
Nederlanders willen zelf kunnen beslissen wat goed voor ze is. Bij Lifetri helpen we onze klanten om zelfverzekerde keuzes te maken met slimme financiële oplossingen. Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder: Sixth Street Partners. Die gaat net als wij voor succes op de lánge termijn.

Wij zijn een snelgroeiende verzekeraar met grote ambities in de markt van levensverzekeringen en pensioenen. Met de overname van uitvaartverzekeraar Nuvema en daarna Klaverblad levensverzekering NV hebben we mooie eerste stappen gezet in onze groeiambitie. Vervolgens zijn we ook de pensioenmarkt ingestapt.  Lifetri is nieuwe verzekeraar met een digitale focus en agile mindset: snel ontwikkelen, meteen uitproberen en altijd blijven verbeteren. Iets voor jou?


Hoe draag je bij aan onze ambitie?
De proces- & risico specialist is in staat om, samen met betrokkenen uit het proces, procedures op te stellen en daarbij behorende operationele risico’s en beheersingen ervan in kaart te brengen. In deze rol werk je zelfstandig en krijg je de verantwoordelijkheid om deze nieuwe functie mede vorm te geven. Je bent bedreven in AO/IC en risicomanagement en toe aan een volgende stap in jouw carrière.

De functie valt binnen Risk Management en wordt aangestuurd door de Non-Financial Risk Manager. Je wordt het centrale punt voor het opstellen van procedures en het in kaart brengen van operationele risico’s en beheersmaatregelen en bent zodoende in staat om o.a. de eenduidigheid en kwaliteit te bewaken. De specialist zal, in goed overleg, namens de operationele lijnmanagers zijn werkzaamheden uitvoeren.

Je dagelijks werk bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:


 • Bedrijfsprocessen in kaart brengen en procedures opstellen.
 • Gevraagd en ongevraagd advies geven voor procesverbetering.
 • Optreden als sparringpartner van verschillende managers en de NFRM.

Vereisten

Wij willen jou want:
Je krijgt energie van het uiteenzetten van complexe onderwerpen, je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden (in woord en geschrift) met een flinke dosis overtuigingskracht. Je hebt 3 tot 6 jaar relevante werkervaring en kent de bedrijfsprocessen van een financiële instelling. Daarnaast ben je een leuke collega ;-) en herken je jezelf in onderstaand profiel:


 • Beschikt over een afgeronde HBO/WO (bedrijfs)economische/ bedrijfskundige opleiding
 • Een aanvullende opleiding gericht op risicomanagement en/of AO/IC is een pre.
 • Bedreven in AO/IC en risicomanagement.
 • Minimaal 3 tot 6 jaar relevante werkervaring.
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Dit hebben we jou te bieden

 • Wij vragen veel maar bieden ook veel, want je krijgt volop kansen om je te ontwikkelen in een organisatie die snel groeit, ambities heeft en niet is dichtgeregeld.
 • Een salaris van maximaal €65.000,- bruto op basis van 38 uur per week, afhankelijk van relevante ervaring.
 • Een collectieve pensioenregeling .
 • De mogelijkheid om flexibel te werken.
 • Een goed bereikbare werklocatie in Maarssen met parkeergelegenheid en een station op twee minuten lopen.
 • Een mooi kantoorpand met goede faciliteiten .


Enthousiast?
Hebben we je interesse gewekt en lijkt het je leuk om je kennis en ervaring in te zetten om Lifetri te helpen groeien? Stuur je CV en korte motivatie per mail door naar recruitment@lifetri.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je meer weten? Neem telefonisch of via Whatsapp contact met Fleur Rijk, corporate recruiter, via 06-52034630.


*Wij streven ernaar om onze vacatures zoveel mogelijk zelf in te vullen. We vinden het fijn als we niet benaderd worden door commerciële partijen voor het invullen van deze vacature.